23. heinäkuuta 2013

Pari asiaa eiliseltä


Brittany Underwood - California Wild
Tämän postauksen innostuin väsäämään, koska halusin näyttää miten olen mun päiväni nytten kesälomalla käyttänyt. En siis mitään kovin hohdokasta tee, päivät kuluu lähinnä leffojen katselemiseen, nukkumiseen ja öisin sitten tulee oltua koneella ja postattua. Musta on hassua, kun näistä vähän suositummista bloggaajista jotenkin ajatellaan, että heidän elämänsä on jotenkin todella hienoa ja täydellistä.. Tähän mä en itse ainakaan jaksa uskoa ja halusinkin nyt siis näyttää teille, etten mä itse ainakaan mitään erityisen ihmeellistä, häikäiseviä normaalisti puuhaile.

Sitten haluaisin kysyä teiltä, lukijoiltani, että miten voisin parantaa blogiani? En sitten tiiä, että eikö tämä mun blogini vain ole erityisen kiinnostava, vai miten musta tuntuu että muille sataa lukijoita päivittäin kymmeniä ja itse saan hyvällä tuurilla pari lukijaa viikossa. Eihän tuo lukijoiden määrä tietenkään niin tärkeätä ole, mutta välillä iskee vähän sellainen fiilis että tässä mun blogissani on jokin huonosti. Elikkäs mitä lähden parantamaan; kuvien laatua, tekstejä vaiko kenties blogin ulkoasua? Banneri on väliaikainen ja väsään uuden kunhan saan sellaista konetta lainaan, jolla voi käyttää muitakin kuvanmuokkausohjelmia kuin picmonkeyta :)!

Ja niin, arvonnan tosiaan voitti Apsu johon olen ottanut yhteyttä sähköpostitse. 

29 kommenttia:

 1. ihania kuvia! tällänen postaus on kiva, lisää tämmösiä (:

  VastaaPoista
 2. Todella ihana tuo tausta ja muutenkin sun blogi vaikuttaa laadukkaalta :) Pitää tutkia enemmän!

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kuvien laadussa ei oo kyllä mun mielestä parantamista, noi on ihania :)♥ muutenkaan en kaipaa sun blogiin mitään erityistä, tää on tosi hyvä näin !

  ja tälläsiä postauksia vois tulla useemminkin !(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Reetta ! :) Olet muuten tosi ihana kun jaksat aina näitä mun postauksiani kommentoida (: Ja ainakin nytten kun tuo 500 lukijaa tulee täyteen niin oisi tiedossa my dayta videolla :)

   Poista
 4. hah, itellä tulee lukijoita ehkä 1-2 parissa kuukaudessa :/

  miten oot saanu tän tekstin silleen et se niiku laajenee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun muistaakseni css koodi :) Kun pääsen koneelle niin voin laittaa ohjeet tähän kommentilla :)

   Poista
 5. aivan ihana blogi, liityin heti lukijaksi :> ja hirmukiva ulkoasu !

  VastaaPoista
 6. miten tuon päivämääräotsikon värillisen taustan saa noin 'pitkäksi', koska mulla ei ainakaan pysty ulkoasua noin laittamaan suoraan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on nytten kyllä aivan pakko sanoa että en tiedä, kun mulla tuo tuli automaattisesti tuon mittaseksi kun lisäsin tuon koodin mistä tuo värillinen tausta tulee.

   Poista
 7. miten saat linkitettyä youtubesta biisit tollatavalla pienesti?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ekaksi menet videoon, jonka haluat linkittää blogiisi > jaa ja kun painat upota nappia, siihen tulee koodi joka sun pitää lisätä siihen postaukseen.. width="560" height="315" << widt on siis leveys ja height korkeus. Mulla on korkeus 25 näissä ollut yleensä :) Toivottavasti tajusit edes jotain mun selittelyistäni!

   Poista
 8. Ihana postaus :33 En voi vieläkään uskoo että olen voittaanut :DD

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva postaus <3 ! :) ja mun päivät on samanlaisia suurin piirtein :) :)

  http://rosamariaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia Rosa :) <3 Ja kiva kuulla, että en ole ainoa joka ei mitään mailmaa mullistavia asioita päivittäin tee ;)

   Poista
 10. Blogisi on ihana <3 Mielestäni juuri tälläisenä. Eikö aplen kone pyöritä muuta ? Kun puhuit bannerista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) <3 No siis, on mulla tässä fotor ja jotain ohjelmia, jolla saa erilaisia kollaaseja tehtyä, mutta ne ovat itunesista ladattuja. En ainakaan tähän mennessä ole löytänyt muita kuvanmuokkausohjelmia, joita voisi käyttää lataamatta taikka että voisi ladata appleen ;o

   Poista
 11. Kiva tää postaus:)sulla on nii ihana blogi ♥
  • hullusieni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Blogisi on ihana ja tyylikäs! Postaukset hyviä ja mielenkiintoisia lukea. Sait musta siis lukijan! ;))

  http://banzku.blogspot.fi/

  VastaaPoista