9. elokuuta 2013

Too cool for school

Olly Murs - Right Place Right Time
 Penaali - 27e marimekko
Kaulakoru - 9.95e h&m villapaita - 19.95e ginatricot

Kirjoihin upposi jo 80e ja vielä oisi äidinkielen oppikirja ostamatta, ja nämä ovat vasta yhden kurssin kirjoja! Mitä kaikkea te ootte hommanneet kouluun? Mä lukisin kans mielelläni tällasia ''back to school'' -postauksia, jos teiltä vaan sellasia löytyy niin saa laittaa linkkiä postaukseen ehdottomasti koska munmielestä tällaiset postaukset on tosi kivoja, enkä googlettamalla ole kovin montaa löytänyt.
Lukio on muuten alkanut ihan kivasti, tuo meidän ryhmäkin näin ensivaikutelman perusteella vaikuttaa tosi hyvältä! Tietenkin tässä nyt on vielä vähän tätä alkuinnostusta, että saa nähdä mitä mieltä olen parin viikon päästä. Pääsin siis lukion kuvataidelinjalle, mikäli en siitä ole tänne aikaisemmin kertonut. Kertokaa kans, että miten teillä on koulu lähtenyt käyntiin! 

32 kommenttia:

  1. Voikun kivoja kuvia taas kerran, itte en oo hommannut mitään uusia koulutarvikkeita kun noi vanhatkin menee ihan hyvin(: Ja ittelläni alkaa koulu vasta maanantaina. En millään haluisi palata kouluun .. ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ois mäkään malttanut vielä koulunpenkille palata :/ Ihan mielelläni oisin voinut tuota kesälomaa vielä jatkaa, varsinkin kun nytten on ollut suhteellisen lämpimä sääkin.

      Poista
  2. Hieno kaulakoru :) Mulla alkaa koulu maanantaina.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Tää ulkoasu on kans kiva, oon lukijasi niin en voi liittyää... :D ♥

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja noi kuvat ja tykkään tästä ulkoasusta kans tosi paljon. Mulla alkaa koulu vasta tiistaina, mutta väsyneenä sekin luultavasti alkaa, ku unirytmi tosi sekasin. :D

    http://vapaaikuisestii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja älä huoli, mullakin meni nuo ekat päivät sillai, että vasta yheltä yöllä pistin nukkumaan ja aamulla sitten oltiin väsyneitä.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. rakastuin tohon neuleeseen ja penaaliin <3 sun blogissa on aina niin ihania kuvia, oot tosi taitava valokuvaaja. gadgetteihin vois lisätä jonkun susta kertovan kuvan/ tekstin ja kameran jolla kuvaat. muuten kiva ulkoasukin :-)

    VastaaPoista
  7. Ompa kallis toi penaali :o Täällä tuo sama penaali makso 18.90€ Arolassa :-D Kivan värinen toi neule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;o Ootko aivan varma, tää on nimittäin kaksosanen... että ei ole sellanen normaali missä on yksi lokero :3

      Poista
  8. Se äikän kirja se vitun särmä on 60 euroo suomalaisesD:

    VastaaPoista
  9. Koulu alkaa maanantaina, enkä siihen ole oikeastaan valmistautunut mitenkään. Juhlin huomenna ripille pääsyä, joten juhlavalmistelut on vähän niinku menny etusijalle. Eikä oikeestaan tarviikkaan ostella mitään, vielä on peruskoulua jäljellä. Sulla on hieno penaali ja kyllä varmaan joitakin kirjoja saat lainattua kavereilta tai ostettua käytettynä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onnea kuitenkin ripille pääsystä :)! Ja toivotaan, nää on meinaan aika kalliita nämä kirjat niin oisi kiva edes osa saada vähän halvemmalla.

      Poista
  10. Lukion 1. Vuos starttas torstaina, meiä ryhmäs on viel vähä jäätävä tunnelma, kukaa ei oo oikee oo uskaltanu puhuu kenellekkää :D mut parilt kurssilt jo löysin kivoi typpei, ja kaveri löys ryhmästää pari, ja niitten kaa oon oleskellu :D ite teen varmaa jos en huomenna, nii maanantain back to school-postauksen, saa muutenki käydä blogii kurkkailemassa (: (osote ja banneri syynä et blogista on kohta tulossa vaihtariblogi, mut vielä jonkuaikaa viel lifestyle-blogina pysyy :D)

    http://Unforgettableyear.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla, ja mäpäs käyn nytten katsomassa sun blogisi! (:

      Poista
  11. Joo mäkin totesin että noi kirjat on tosi kalliita, itellä uppos muistaakseni päälle 170 € vaan ekaan jaksoon! No mutta pitää tottua siihen että opiskelu maksaa. :)

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi! Liityin :)

    http://ma-vie-mes-regles.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. En oo hommannu muuta ku kirjoja(150€ ekalle jaksolle)! tarvisin lyijyä, mutta kaikki rahat meni kirjoihin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Voi eii, no ei lyijy kai hirveän paljoa maksa :o... Itse tein ainoastaan sen virheen, että ostin 0.7 lyijyä ja huomaamattani sitten 0.5 kynän :s

      Poista
  14. Ihana neule, tosin jos mulla olis niin ei varmaan tulis käytettyy.. :D Itel ei oo mitään kivaa penaalia enkä jaksa lähtee ostamaan joten varmaan kynä ja kumi kulkee repun pohalla :D Eipäs oo startannu koulu mietenkään, vielä viikko lomaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia Kaisu! :) Voi että, nautihan lomasta! Itse palaisin mielelläni vielä viikoksi lomailemaan!

      Poista
  15. Mulla on niin ikävä lukioon, se oli ihan parasta aikaa! Pidä hauskaa ja tosiaankin niihin koeviikkoihin kannattaa alkaa lukemaan ajoissa :D Mutta ihania kuvia ja muutenkin niin kiva ulkoasu sun blogilla <3

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. toivoit back to school-postinkeja, tässä mun ;))

    http://learhowtoseethelight.blogspot.fi/2013/08/back-to-school.html

    VastaaPoista