29. tammikuuta 2014

Rakkaus monissa määrin

Viimeaikoina oon iloinnut materiasta enemmän kuin yleensä, ja saanutkin sitä tavallista enemmän. Oon tottakai aina tykännyt saada kaikkea uutta, mutta tällä hetkellä kaikki uuden saaminen tuntuu jotenkin normaalia paremmalta. Kohta alkaa uus jakso, joten on pitäny uusia koulukirjojaki ostaa... liikaa.
MISSÄ MÄ OON OLLU? Koska tää on mun blogi, voin kertoa tänne niin ilosia ku sitte niitä ei niin ilosiakin juttuja. Mulla on ollut tässä nyt pari viikkoa tällasta pientä taukoa blogista, koska en oo jaksanut ajatella blogia, mulla ei oo ollut mitään mitä postata, tai en vaan oo osannut muotoilla mun ajatuksia kunnollisiksi lauseiksi, että oisin teille voinut kertoa. Mutta tosiaan, moni mun blogiani vähän pidempään lukenut tietää varmasti, että oltiin melko pitkään Jonin kanssa yhdessä, yli 2 vuotta... Tiiätte varmaan ihan ilman sanomattaki että mitä nyt on käynyt. Ja koska tiedän että jollakin kuitenkin kiinnostaa että miksi, mutta en kovin tarkasti tänne blogiini haluaisi tästä asiasta itkeä, niin sanon nyt sen verran, että me ajauduttiin jotenkin erilleen, eikä tää juttu enää toiminut. 

Tällä hetkellä mulla on koeviikko, mutta kun tää koeviikko sitten ens viikon tiistaina loppuu, koitan herättää itseni, kuin myös tämän blogin taas jälleen kerran henkiin!

ps. blogger tekee näille kuvien laadulle selvästikin jotain?
pps. mua saa alkaa seuraamaan ig'ssä, vaikkei sielä vasta oo kuin yks kuva >ig

16 kommenttia:

 1. hienosti oot ottanut nää kuvat ja oot nätti ! (--:

  VastaaPoista
 2. oi ihanaa sulla on tän kuun cosmo! tuun lukemaan:3 - iita

  VastaaPoista
 3. Meillä kävi mun poikaystävän kanssa samanlailla, ajauduttiin vaan erilleen. Niin siinä usein käykin, tsemppiä sulle :) Ihana postaus oli!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi ja oot nätti :) Voimia ♥

  www.notmyarms.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. mistä noi kengät on?

  VastaaPoista
 6. Onko tossa kuvassa tuo watsapp -viestiä laittanu ceycle joni? oon tosi pahoillaan teidän puolesta :( voimia<3

  VastaaPoista