17. toukokuuta 2014

Mä en tiiä mitä sanoa


granaattiomenainen
pääkalloja2
granaattiomena2
Mulla stressaa, ens viikolla on koeviikko. Mulla on viimeaikoina ollu jotenkin todella sekava olo, välillä oon todella ilonen ja välillä sitte tekee mieli itkeä kaikista ihan pienistäki asioista. Mulla on kauheesti koulujuttuja rästissä, nää pitäis saada tehtyä maanantaiksi. Ja sitten vielä jotenkin keretä lukemaan kokeisiin ja päästä niistä läpikin. En tosiaan tiiä pääsenkö läpi, ahdistavaa.
En oo postannu pitkään aikaan, tavallaan mulla ois vaikka mitä kerrottavaa, mutta en halua kaikkea tähän samaan postaukseen ahtaa, joten kerroinkin nyt tosta tällä hetkellä eniten vaikuttavasta tunnetilasta.. ahdistus/pelko/stressi, en löydä mitään yhtä tiettyä sanaa kuvaamaan mun tämänhetkistä tunnetilaani.
Jottei tää postaus oisi kauheen negatiivinen ja pelkkää valittamista, niin voisin nyt tässä näin sanoa, että mä oon oikeasti tainnu rakastua. Onko se sitte huono vai hyvä, sen jokainen tulkittee varmaan vähän erillä tapaa. Tää on ihanaa, mutta en haluais innostua liikaa, vaikka oikeestaan oon innostunut jo.

2 kommenttia:

  1. Älä stressaa liikaa. Yritä ajatella positiivisesti. Se auttaa. (Jos siinä onnistuu, ite en yleensä onnistu.) Keskity siihen sun rakkautesi kohteeseen. Oo ilonen. Hymyile. :>

    Ihania kuvia, ihana sinä. Ja ihana sun blogi. :*

    VastaaPoista
  2. Ihana sinä ja granaattiomena ah ♥

    VastaaPoista