21. heinäkuuta 2013

Jotain uutta, jotain sinistä

 Rintsikat  - 13e h&m  shampoo ja hoitoaine  - yht. 10e kampaamo DO'sta (leikkauksen yhteydessä kaikista tuotteista -50%)

Viimeviikolla käväisin kampaajalla. Kampaaja otti vain kuivia latvoja poies, elikkä pituutta ei lähteny juuri ollenkaan. Rakastuin tähän kampaamoon. Do'ssa hiustenleikkaaminen oli halpaa, ei ajanvarausta ja olin lopputulokseenkin varsin tyytyväinen. Ja tietenkin isona plussana vielä sekin, että leikkauksen/värjäyksen/jne. yhteydessä kaikista tuotteista -50%. Mulla tää hiustenleikkaaminen taisi maksaa nytten 25e, kun aikasemmissa kampaamoissa on sellaset 60e saanut pulittaa. Suosittelen siis tätä kampaamoa lämpimästi! 
Olen vasta oikeastaan huomenna menossa vähän paremmin tuonne kaupungille kuljailemaan, mutta halusin nyt nää vähäiset shoppailuni saada tältä erää alta ja muutenkin sitten postata teille. Mun myös oli tarkotuksena muistuttaa; arvontaan voi osallistua vielä huomennakin, kello 00:00 asti! Arvonnan löydät siis klikkailemalla tuolta alhaalta ''Vanhemmat tekstit'' tai klikkaamalla tätä linkkiä: arvontaan!

22 kommenttia:

  1. hui pitääpä tuolla kampaamossa käydä kun seuraavan kerran menen! :3 kiitos vinkistä! ja ihaniaihania hyvälaatusia kuvia!

    VastaaPoista
  2. oi ihania kuvia:) onpas halpa kampaamo ! mullakin menee yleensä aika runsaasti rahaa mun hiuksista :o

    VastaaPoista
  3. Ihana ulkoasu ja blogi ylipäätään ! liityin lukijaksi (--:

    ♡ http://nobodyseesanditsgood.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Siis missä se kampaamo on? Ihana ulkoasu! (:

    ♥ Kommentti kommentista! ♥
    http://s-s-leaveoutalltherest.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh en oo oikeen varma että löytyykö tätä kyseistä kampaamoa muualta kuin täältä Rovaniemeltä :) Mutta juu, kiitoksia!

      Poista
  5. sun blogi on jotain niiiin ihanaa ♥

    VastaaPoista
  6. Voi juku, tykästyin kyllä oitis tähän blogisi ulkoasuun. Ja tuossa kun selailin vanhempia postauksiasi, niin päätin kyllä liittyä lukijaksikin ihan :)

    ♥:sitasuntata2.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva blogi ja ihana banneri!! :)

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. noi shampoo / hoitoaine on kyllä niin hyviä ja tosi halpa parturi! itselläkin menee useempi kymppi hiustenleikkuuseen ja viimeksi kun kävin niin parturi otti aivan liikaa ja nyt sitte vaan kasvattaaan niitä pidempiä hiuksia takaisin. ihana tämä sun blogi muutenkin, tykkään ihan hirmusesti! (:

    VastaaPoista
  9. Hahah.. Ittelleni tulisi ehkä vähän liian kalliiksi matkata niin pitkä matka pohjoiseen hiusten takia mutta muuten hyvä :DD
    Mua on muuten pitkään mietittänyt ton sarjan shampoot, millasia ne on? Tekeeko ne hiuksista kuivat vai kosteutetut? jne. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itelläni kun on noi kosteuttavat versiot niin nää ainakin tekee hiuksista mukavan eloisat ja terveenoloiset! :)

      Poista
  10. Aivan ihana blogi sulla :3 Sait uuden lukijan!

    http://ainolala.blogspot.fi/

    VastaaPoista