28. marraskuuta 2013

All I want for xmas is...

joululahjatoiveita2

 1.  Kynttilöitä! Yleensä mulla on kaapit täynnä näitä, mutta nyt kun oon ties millon ostanut tuikkukynttilöitä tai muutenkaan mitään kynttilöitä, on varastot päässeet pienenemään kovin.  2.  Musta tuntuu, että lähes joka joulu oon jotain koruja saanut, ja oisi tänäkin vuonna kiva saada joku koru, mahdollisesti joku vähän näyttävämpi kaulakoru?  3.  Leffalippuja! Tää ois jotain aivan ihanaa, sillä mä rakastan leffoissa käyntiä, se vaan tuppaa olemaan niin pirun kallista. Tälle lahjalle tulisi siis todellakin käyttöä.  4.  En muista että millon olisin viimeksi lahjakortin saanut lahjaksi, ja mun mielestäni lahjakortti olisi kuitenkin mulle parempi lahja kuin raha, sillä rahan voi käyttää aina vähän mihin sattuu, mutta jonkun tietyn kaupan lahjakortti kävisi vain tuonne, eikä se raha sieltä kortilta hupenisi satunnaisiin pikkuostoksiin!  5.  Uudet pussilakanat olisi kiva saada pitkästä aikaa, varsinkin juuri nämä kuvassa olevat... aivan ihanat!  6.  Uusi hiusharja tulisi kyllä tarpeeseen, sillä tuo vanha alkaa olla jo aika järkyttävässä kunnossa. Tangle teezer vaikuttaisi hyvältä, mitä nyt joskus on kaverilta lainannut pikasesti koulussa tuollaista. Tämä hiusharja on kyllä sellanen että jos en lahjaksi sitä saa, niin varmasti vain jos rahaa yhtään lahjaksi saan, ostan sellaisen itse.  7.  Jotain kosmetiikkaa! Shampoo, hoitoaine, hiuslakka ja uusi meikkivoide tulisivat kaikki kyllä tarpeeseen, nämäkin kuitenkin on sellaisia, että mikäli en lahjaksi saa niin sitten itse varmaan ostan.  8.  Suklaata, sitä on aivan pakko saada! Tätä ei varmaan edes sen kummemmin tarvitse selittää, vai?

Todella monessa blogissa on näitä ollut, ja itse tykkään tällaisista postauksista ihan hirveästi, joten mun oli itsenikin aivan pakko saada tehdä tällainen! Jos teillä on blogeissanne näitä joululahja-postauksia, niin mulle saa sanoa, sillä tykkään lukea näitä :-)!
Koeviikkokin loppui vihdoin, kävin nimittäin eilen tekemässä koeviikon viimeisen kokeen. Huh! Nyt voin jonkin aikaa tehdä muutakin kuin istua kotona nenä kiinni koulukirjoissa. Huomenna mun olisi tarkoitus käydä vähän kaupungilla kuljailemassa, katsoa jos löytäisin uudet housut ja varmaan istun hetkeksi jonnekin kahvilaan rentoutumaan kaakaon ääreen. 
My dayn teen nyt joulukuun alkupaikkeilla videomuodossa ja joku taisi pyytää myös kuvina sellaista, joten koitan katsoa että milloin sellasen teen sitten kuvien muodossa. Varmaa päivää en vielä tiedä, että milloin tän videon kuvaan, mutta joulukuun puolella kuitenkin! Koitan postata tässä huomenna taikka lauantaina, mahdollisimman pian kuitenkin!

2 kommenttia:

  1. Millä ohjelmalla teet kollaasit? c:
    Itse tykkään lukea tällaisia postauksia ja meinasin jossain vaiheessa sellaisen tehdäkin. Voisin vaikka ilmoitella sulle! (:

    VastaaPoista
  2. Millä teit ton kollaasin ajattelin ,että tekisin niin linkkaan sit sullee (: Ja rakastan sun blogia!


    tuuliajokio.blogspot.fi

    VastaaPoista