15. marraskuuta 2013

Mitä kuuluu


mitäkuuluu
 1 . Särkylääkkeitä ja uus kello! Viime tiistaina kaaduin kouluun mennessä aika pahasti ja piti sitten ihan sairaalan kautta mennä kotia. Oli tuolta selästä joku lihas revähtäny, että ei sen pahempaa.. mutta pakko myöntää että tää selkä on vielkin tosi kipee.  2 . Ihana neule Lindexissä! Mutta en jostain syystä innostunut ajatuksesta, että maksaisin 50e perusmustasta neuleesta.  3 . Otin skypeen uuden kuvan itestäni, nam webbilaatua.   4 . Tottakai oon kans opiskellu, ja aivan liikaa.. Viimeset kaks viikkoa on joka päivä ollut joku sanakoe tai testi, esseen palautus tai jotain muuta mukavaa. Viikonloppusin en oo edes jaksanut tehdä mitään, oon vaan halunnut ottaa rennosti raskaan kouluviikon jälkeen.
mitämuuta
 1 . Tää on taas näitä webbiotoksia, en osaa kuvailla ilmettäni sanoin, älkää vihatko.  2 . Viime viikon perjantaina käytiin Veetin kanssa hesessä syömässä, oli kivaa, kun ei ollakaan pitkään aikaan Veetin kans käyty missään syömässä.  3. - 4. Sunnuntaina isänpäivän kunniaksi käytiin (minä, veeti ja isä) katsomassa toi Gravity. Oli muuten jotenkin todella ahdistava, mutta tosi hyvä leffa. Ehkä 3D'llä oli osansa tähän?

Tässä tuli nyt tällanen muutaman viikon tauko, täysin vahingossa. Ja mun on pakko jo nyt sanoa, että ens viikolla mulla on koeviikko, että ens viikko kuluu todennäkösesti koulukirjojen parissa. Koitan kuitenkin jotain ens viikolla postailla, loppuviikosta, sillä keskiviikkona on mantsan koe ja torstaina psyka jotka siis molemmat ovat mulle aika vaikeita aineita.
Ja hei, teitä on jo 700! Vau, mahtavaa! Mä haluankin kysyä, että haluaisitteko jotain vähän erikoisempaa postausta sen kunniaksi? Itse oon kaavaillut, että voisin tehdä my day -videon, kun en oo koskaan sellasta kuvannut arkena että mulla on ollut vaan lomilla kuvattuja my day -postauksia täällä blogissa. Mutta otan kyllä mielelläni vastaan teidän ehdotuksianne, jos teillä oisi jotain kivaa mielessä?

8 kommenttia:

 1. Tälläset postaukset on mukavia :) Ulkoasu on kivan yksinkertainen, mutta joku tausta vois olla kiva! Ootko harkinnu tekeväs joulukalenteria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyhh, mulla on ollut niin paljon tän taustan kanssa ongelmia, etten enää kestä :-d En voi muuttaa taustaani muualta kuin tuolta jostain koodien seasta ettimällä sen taustan koodin, pirun vaikeata :c Mutta kiitos, ja en ole

   Poista
 2. Mäkin tykkäsin MyDaysta, mieluiten kuvien muodossa. Joku kysymyspostauskin olis aika jees.

  VastaaPoista
 3. onks kivaa gosuttaa? =)

  VastaaPoista