23. joulukuuta 2013

En oo valmis vielä


Tiedättekö kuinka vaikeaa on kuvata jotain, mikä ei millään malttaisi pysyä paikoillaan? - Todella vaikeaa


Enkä varmasti oo ainoa, jonka mielestä joulu tuli tänä vuonna liian nopeasti... Oon vasta viime perjantaina päässyt ostamaan lahjoja, kaupat oli aivan täynnä ihmisiä. Mulla suoraansanottuna ahdisti se väenpaljous. Huomenna, eli aattona, mulla alkaa 9 työt ja kestää sellaset 3-4 tuntia todennäkösesti. Töiden jälkeen vietetään iltaa vaan kotona ja katotaan varmaan joku leffa äipän ja veljen kans. Voi kans olla, että tulee huomenna valvottua aika pitkään ja postaan jo huomenna sit taas uudestaan! Mulla meni tätä postausta tehdessä ikä ja terveys, jonka takia kello kerkes lyödä yli kahdentoista, että hyvää joulua siis kaikille!

ps. blogger vihaa mua 

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hyvää joulua sullekkin! :)

  VastaaPoista
 2. oon anona jonkin aikaa seuraillut tätä sinun blogia, tää on niin kiva:) mitä kaikkea sait lahjaksi ja mitä aijot tehdä nyt lomalla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia anonyymille :3 Sain kaikkea käytännöllistä (shampoota sun muuta tällasta), niistä olis tulossa postaus heti kun vaan saan kuvattua x.x Nyt lomalla oon lähinnä maannu kotona, ollu koneella ja kattonu ihan hirveästi kaikkia leffoja :3

   Poista