31. joulukuuta 2013

Jotain vuodesta 2013

DJ Earworm Mashup - United States of Pop 2013
HELSINKI & TAMPERE  Näiltä reissuilta mulla oli niin vähän kuvia tallessa, että tein näistä yhden kollaasin. Tampereella käytiin 9. luokalla luokan kanssa ja Helsingissä kävin ihan yksin, tosin majottauduin isän luokse siellä. Molemmat reissut niin ihania Enpähän ainakaan ole istunu ihan koko vuotta täälä Rovaniemellä.
RUOKA  Varmaan viimeistään tässä vaiheessa tajuatte, että mä rakastan ruokaa, kun näin 2013 vuotta muistellessa ruoka saa näinkin ison osuuden? Oon kokeillu kaikkia ihania erilaisia uusia ruokia, jopa itse kokannut ja käynyt erilaisissa paikoissa syömässä.
 SHOPPAILU  Voi oon ostanut tänä vuonna kaikkea tärkeetä ja vähemmän tärkeetä! Tein kuitenkin huomattavan parannuksen vuoteen 2012 verrattuna, sillä sillon tuli ostettua ihan hirveästi kaikkia vaatteita, joita sitten loppujen lopuksi en välttämättä edes kertaakaan käyttänyt. 
TURKKI, ALANYA Kovin monelta mun blogiani pidempään seuranneella tuskin on mennyt ohi, että olin tuossa syksymmällä tosiaan Turkissa, siitä tulikin tehtyä se 3 postausta... Muutama näistä kuvista on niissä postauksissa saattanut esiintyä ja voi olla siis että olette osan näistä nähneet, mutta koitin kuitenkin katsoa sellasia, mitä ei vielä täältä mun blogini puolelta löydy. Turkissa oli aivan ihanaa, tarviiko tätä edes tarkemmin selittää, eikö ulkomailla ole aina ihanaa? Lämmin ilma, meri, hyvä ruoka ja... lista on loputon!

Tää taitaakin olla tämän vuoden viimenen postaus, postaan taas sitten ensi vuoden puolella ;-) Sitä joululahjavideota en tämän vuoden puolella nyt tänne blogiini saanut, sillä mä halusin postata tämän postauksen nyt ennen kuin vuosi vaihtuu, mutta se on tosiaan tulossa!

2014

8 kommenttia: