31. maaliskuuta 2014

Rakas Blogger


parentaladvisory1korui
parentaladvisory3
parentaladvisory2
En oo kirjottanut blogiin pitkään aikaan, koska mulla ei oo ollut oikeen mitään mitä kirjottaa. Nyt mulla on taas koeviikko, saa nähä miten noi kokeet menee..Viime aikoina oon oikeestaan vaan ollut kotona, en oo jaksanut oikeen lähtee minnekään, mutta elossa ollaan! Oon nyt viime viikkoina ollut normaalia tympiintynyneempi tähän bloggeriin, esimerkiksi kun tohon viime postaukseen koitin latailla useemmankin tuollasen mustavalkosen kuvan, näyttivät ne blogissa sellasilta seepian värisiltä?Vaikka ihan selvästi olivat mustavalkoisia. Mitä ihmettä oikeasti?
Tänään otin itteäni niskasta kiinni ja päätin uudistaa blogin ulkoasua hieman, banneria ja noita sivupalkkeja. Vielä ois tarkotuksena metsästää jokin kiva uus hiiri ja muuttaa nuo vaaleanvioletit osat (tekstit) mustiksi, tai jonkin muun värisiksi. Mulla on viimenen koe torstaina, joten koitan sitten sillon katella tätä ulkosua uudestaan, vähän tarkemmin.
Uskaltauduin muuten tilaamaan netistä, sheinsideltä. Ei voi muuta sanoa ku että hyvin tuli paketti perille ja paita, sekä kaulakoru täysin ehjiä. Oon jotenkin aina vähän epäillyt tätä netistä tilaamista. Mutta kannatti tilata, oli halpaa, suhteellisen nopea toimitus ja kaikkea mitä nyt vaan voikaan toivoa, todella positiivinen yllätys!

ps. Taidan alkaa lataamaan kuvani tästä lähin flickrin kautta, laatu on nimittäin huomattavasti parempi kuin bloggerin kautta ladattaessa.

15 kommenttia:

 1. tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta! :-) Ja aivan ihania kuvia, mutta toi mustavalkoinen-muuttuu-seepian-väriseksi -ongelma on kyllä tosi ärsyttävä, mullakin on joskus sillä tavalla blogger tehny

  VastaaPoista
 2. mulla taas blogger reistailee silleen, että on ongelmia google käyttäjäkaartin kanssa. En pysty liittymään kenellekään lukijaksi enkä pysty poistamaan siis itseäni blogin lukijoista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuule ihan sama ongelma... en jaksa ymmärtää tätä bloggeria :D Ääh

   Poista
 3. Aivan upeita kuvia upeessa blogissa <3 tykkään etenki ulkoasusta! mistä toi ihanainen paita on ostettu? :)

  VastaaPoista
 4. Oot tosi kaunis! Toi kaulakoru näyttää tosi ihanalt :o
  Ja onnea kokeisiin ;)

  VastaaPoista
 5. Hihii ihana sinä :) toi banneri on hieno ja sun näkönen. itekkää en oo lämmenny ainakaa vielä nettikaupoille, mutta ehkä joskus. :D pluspllus tsemppii kokeisiin c:

  VastaaPoista
 6. Ou mai gaaad mite oot kaunis! :o <3

  VastaaPoista