6. huhtikuuta 2014

Tulppaaneja & koeviikko


tulput
tulput2
cosmopolittaniajatulpsuja
Lukion toiseksi viimenen koeviikko on nyt selätetty. Jos noista kaikista pääsis läpikin, niin oisin enemmän ku helpottunut, kun kokeiden tuloksethan me saadaan tietää tässä vasta myöhemmin. Vähän pelottaa et miten noi kokeet meni, koska en oikeasti lukenut lähes ollenkaan noihin kokeisiin ja koeviikolla yöunet oli kolmesta tunnista maksimissaan kuuteen tuntiin. En vaan jotenkin jaksanut ajatella kouluasioita, koska oli niin paljon muitakin asioita. Tiiättekö miltä tuntuu, kun joku todella tärkeä ihminen ei puhu mitään..

Ja oi, nyt kun ei oo tarvinut lukea koulukirjoja, oon voinut vihdoinkin lukea tota uusinta cosmompolitania! Vielä en oo saanut kaikkia mua kiinnostavia juttuja täysin luettua, että ehkä vielä kun tämänkin postauksen saan valmiiksi, painun tuonne sängyn pohjalle lukemaan cosmopolitania. Ihana lehti. Mulla oli maanantaista lähtien tehnyt mieli ostaa tulppaaneja ja perjantaina sain aikaseksi mennä ostamaan. Tulppaanit on ihania, yksinkertasia mutta siltikin niin kauniita.

16 kommenttia:

 1. kiva postaus, ja sulla on muutenkin todella ihana blogi <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi ♥ pakko liittyä lukiaksi, tykkään hirmusesti sun kirjotus tyylistä :) !

  VastaaPoista
 3. Kaunis ulkoasu, plussaa siitä ettei letter-spacing heitä kirjaimia sentin päähän toisistaan! Banneri ja ulkoasu on molemmat siis kivoja, mutta kollaasibannereita näkee nykyään aika usein. Hienoja kuviakin otat :-)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia, tosi keväisiä :)
  tykkään myös blogin ulkoasusta!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, täytyy selailla tätä sun blogis pidemmäksikin näin kokeisiin luvun välillä! :)

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihanat tulppaanit! Rakastun niihin uudestaan joka kevät! :D

  VastaaPoista