13. huhtikuuta 2014

Ekaa kertaa sushia

kiinalaisessa2
sushiaomg
kiitosolihyvää
Kyllä, minä, pian 17-vuotias maistoin vasta viime viikon lauantaina ekaa kertaa sushia. Käytiin siis Nikon kanssa kiinalaisessa, jossa lauantaisin saa näemmä sushiakin. Oli ihan hyvän makusta, ei kuitenkaan ehkä niin upeaa ja mahtavaa kuin mitä noitten kuvittelin olevan. 
Mä muuten haluaisin tasata tämän mun postaustahtini nyt sillai, että postaisin noin kerran viikossa. En nimittäin haluaisi, että yhtäkkiä tulee tuollasia viikon tai parin taukoja postaamiseen, ja sitten yhtäkkiä tulee pari postausta viikossa. Muutenkin, mulla ei oman koneen näppäimistössä toimi välilyönti ollenkaan, joten mun pitää aina postailla jonkun muun koneella. En viitsi kokoajan olla lainaamassa joko äipän tai veljen konetta. Tää sunnuntai ilta/yö on jotenkin aika kivaa aikaa postata, paeta koulujuttuja.

Mulla ei nyt oo hirveästi asiaa, oon liian väsynyt kirjottamaan mitään kovin hienoa ja syvällistä. Mutta tän postauksen pointtina oli se, että oon saanut yhden asian tehtyä, mitä oon jo useamman vuoden koittanut saada aikaseksi! Eihän tää mikään kovin iso asia ole, mutta kuitenkin.
Mitäs sitä seuraavaksi tekis, kun sushin maistaminen on nyt poissa to do -listaltani.

3 kommenttia:

  1. Oii, kiva että päädyit vihdoin maistamaan sushia! Mulla oli vähän samanlainen kokemus, oli ihan jees muttei sellasta wow-tavaraa mitä sen luuli olevan :D Ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
  2. Oi sushi on mun mielestä niin hyvää, vaikka ekan kerran kun maistoin en tykännyt yhtään! :-D

    VastaaPoista
  3. Voiks linkkaa sun tubekanavan kommenttiin, kun puhelimella ei näe nuita videoita? Ihana blogi muuten :-) saat uuden anonyymin lukijan!

    VastaaPoista