20. heinäkuuta 2014

Åbo #2


turkuåbokollaasi3
 Mun olisi pitänyt kuvata huomattavasti enemmän Turkua, tarkotan nyt kaikkia rakennuksia ja maisemia, Turku on nimittäin käsittämättömän kaunis kaupunki (varsinkin näin Rovaniemeen verrattuna). Käveltiin tosiaan Saaran kanssa lähes joka ilta tunnin jos useemmankin lenkki niitten koiran kans. Lähinnä noilla lenkeillä tuli kuvailtua, että ei niinkään päivällä kun pyörittiin tuola Turun keskustassa. Oli äärettömän ihanaa, kun Turussa oli noita vähän vanhempia rakennuksia, ihanaa arkkitehtuuria. Harmittaa ettei mulla oo noista rakennuksista kuin ihan vaan pari kuvaa. Rovaniemellä kun noi kaikki vähän vanhemmat rakennukset poltettiin aikoinaa maantasalle... harmi sinäänsä.
Käytiin aikalailla joka päivä Saaran kans jossain, pari laiskottelupäivää pidettiin, tehtiin ruokaa ja löhöiltiin sohvalla taikka sängyssä. Mä en ottanut tonne reissulle mukaan muuta kuin ballerinat, joten voitte vaan kuvitella kuinka rikki mun jalkapohjat oli sen jälkeen aina, kun oltiin koko päivä Saaran kanssa pörräilty keskustassa.. aivan älyttömän kipeät. Mun jalat siis todellakin kiittelivät noita löhöilypäiviä. Noh.. ens kerralla sitte oon fiksumpi.
turkuåbokollaasi2
Kuvattiin Saaran kanssa pariin otteeseen toisiamme ja mä en tietenkään tapani mukaan kovin moneen kuvaan itestäni ollut tyytyväinen, joten musta on nyt vaan yks kuva tässä. Nää kuvat musta ja Saarasta otettiin yhtenä aivan käsittämättömän kuumana päivänä, musta tuntuu että hikoilin ku joulukinkku uunissa. Osa kuvista otettiin myöhään illalla ja niistä tuli todella huonolaatusia/heilahti niin niitä ei tässä nyt ole, ne jäävät ihan vaan mulle tänne koneeni kätköihin.
turkuåbokollaasi4
Lisää maisemia! Ekassa kuvassa näkyy jonku verran Aurajokea, vesihän siinä on likasta ku mikä, mutta ihan nätti jokatapauksessa. Varsinki lämpimämpinä päivinä Aurajoen ''rannassa''' (?) :-D oli ihan älyttömästi porukkaa, Saaran kanssa vaan käveltiin siitä ohi kun käytettiin koiraa tai oltiin menossa jonnekin.
Mä en oikeasti tajua mistä tää suuri ''Turkuviha'' on lähtösin, sillä ainakin mun mielestäni Turku on aivan mielettömän kiva paikka, kaunis ja ihmisetki vaikuttaa todella kivoilta. Ihan perätöntä ja turhaa vihaamista, ihana paikka.

Oon myös tässä vähän suunnitellut, että josko lähtisin vielä jonnekin tässä lomalla ennen ku koulut alkaa... saa nähä minne, vai lähenkö ollenkaan. Mulla on ihan hirveästi kaikkia kuvia jotka haluan jakaa teidän kans, eli kirjottelen siis taas muutaman päivän päästä! Nyt nukkumaan.

2 kommenttia: