16. lokakuuta 2013

Just a few minutes

Alunperin oli tarkoitus postata pari ns. normaalia postausta väliin, ennen kuin julkaisen tämän videon blogiini, mutta koska nuo muut postaukset ovat vielä todella pahasti kesken, julkaisen tämän videon nyt. Toivottavasti teitä ei haittaa, että nyt tulee 3 postausta peräkkäin liittyen tähän mun Turkin reissuuni. 
Tää on mun ensimmäinen videoni, jonka oon täysin itse muokannut ja koonnut yhteen. Musiikin kanssa mulla tuli ongelmia, sen lisäämisessä. Aluksi mulla oli tässä yksi John Newmanin biisi, mutta youtube ei sitten antanut käyttää sitä ja piti youtubessa vaihtaa tuo biisi, siksi tuollanen typerä töksähtävä loppu, kun mä en ainakaan youtubesta löytänyt sellasta, että sais sen äänen vaimeneen loppua kohden. Mutta sain tämän valmiiksi ja selvisin hengissäkin! Video on muuten tehty iMoviella. Ja koska tämä on eka video, jonka olen täysin itse muokkaillut, toivoisin teiltä parannusideoita!
Vaihtakaa laatu 720! (:

ps. Sain vihdoinkin vaihdettua tätä mun blogini taustaväriä, vaikka se vaikean takana olikin. Koitan vielä tässä katella, jos löydän jonkun paremman, sillä mulla häiritsee kun tuo kuva ei ns. jatku, vaan siinä näkyy nuo liitoskohdat tuollain typerästi.

23 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän ihana ulkoasu! Faviconista kannattaa ottaa tausta pois ;)

  VastaaPoista
 2. oii todella ihana ja rento video!! tosi kivasti tehty. Ihana tää sun blogin ulkoasu, toi tausta on kiva. Oot tosi nätti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää toi ranta ! Ja tää ulkoasu on hieno (---:

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva tää video, ja upeita noi maisemat ja kaikki näytti upeelta! :-) Vähän siistiä hyppiä tuolta laivasta mereen. :-) Tää ulkoasu on tosi ihana ja muutenkin blogi tosi kiva ja tehty huolella, sait uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
 5. Apua, tulee kaikki muistot mielee turkista ku olin kans ite viime kesänä! Missä hotellissa olitte ja viheltelikö/tööttäilikö autoiliat sulle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin Bella Vistassa, eli ihan sielä aika korkeella vuorilla, josta näky ranta :)! Ei vihellelly, mutta bazaarialueilla kun oltiin niin jokatoinen oli lähössä mun kans drinkille ja näin eespäin :__D!

   Poista
 6. Tää on aivan ihana blogi . O.O Liityin!

  VastaaPoista
 7. Ihana video! +Pääsit top-5 :)

  http://i-am-dreamer-forever.blogspot.fi/2013/10/linkkaa-blogisi-5-parasta.html

  VastaaPoista
 8. Ihanan erilainen ulkoasu! Ja muutenkin kiva blogi, omaperäinen! Banneri on hieno :)

  VastaaPoista
 9. Ihana video ja samoin tää ulkoasu ! <3

  ✝ nobodyseesanditsgood.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. aivan upee ulkoasu! Selkee, mut kuitenkin persoonallinen :)

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ihana video ja ulkoasu kans <3 tota mertaku kattoo nii aah ;__; ♥ hihi mainostampas vähän tässä vielä >:)

  http://whatdoesthekoalasay.blogspot.fi/

  VastaaPoista