27. lokakuuta 2013

Laukku ja sen sisältö

laukku
Laukku joka muuten on uusi. Ei mitenkään ihmeellinen, mutta tilava kyllä!
kirjat
Koulukirjoja noh.. onhan se varsin tärkeää, että koulussa on mukana tarvittavat kirjat? Eikö.
penaali
Penaali, lukiokalenteri & muistiinpanovihko nämä mulla on oikeastaan melkein aina mukana. Kalenteri on hyvä olla mukana ihan sen takia, että saa sitten merkattua kaikki sanakokeet sunmuut tärkeät heti ylös. Tätä normaalia ruudutonta vihkoa aloin kantamaan aika vasta mukana, mutta heti ekana käyttöpäivänä tuli todettua että oli hyvä että otin tuon mukaan.. sillä tuotahan voi käyttää aina jos jonkin aineen oman vihkon on onnistunut jättämään kotiin!
lompsa
Lompakko on hyvä olla oikeastaan aina mukana. Sieltä löytyy opiskelijakortti ja muut tärkeät lappuset, että jos niitä vaikka sattuu jostain syystä tarvitsemaan!
krääsät
Krääsät, eli kaikki varmaan tietää mistä puhun? Nämä on niitä jotka pyörivät laukunpohjalla etsien omaa paikkaansa. Nämä ovat myös niitä, joita kertyy ajan kuluessa laukkuun aina vaan enemmän ja jostain syystä niitä ei jaksa vaan alkaa kaivamaan sieltä pois. Life is too short for that!

Tämä postaus ois ollut tosi kiva tehdä videolla, mutta koska mun viimeisin postaukseni on video, tein tämän näin kuvina. Mutta mä ainakin olen ihan tyytyväinen tähän kuvalliseen versioonkin. Entäs te? Mitä tykkäsitte?

Nyt täälä mun blogissani on ollut vaikka ja mitä ihmeellistä, ja ensi viikolla oisikin tarkotus tuoda tänne mun blogiini hieman mun arkeani. Jotain kollaasipostausta mahdollisesti ja sitten jotain random kuvailujakin oisi kiva saada tänne laitettua, kun ei oo pitkään aikaan tullut postattua ihan vaan jotain kivoja maisemakuvia tms, tiedätte mistä puhun?
Tällä viikolla en oo kerennyt tekemään oikeastaan mitään... Tai oikeastaan olen, ehkä liikaakin. Kouluhommia on nimittäin ollut ihan hirveästi nytten tällä viikolla ja johonkin väliin oon koittanut myös  istua alas ja hengittää. Tiedättekö tuon tunteen? Kun on hommia niin paljon ettei edes jaksaisi ajatella. Ruotsin sanakoe, englannin koe, mantsan karttakoe... ja vielä oisi tiedossa toinenkin ruotsin sanakoe, ruotsin aine ja seitsemää veljestäkin pitäisi jaksaa lukea äikän tunneille? Huhhuh.

27 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Liityin lukijaksi. Minultakin löytyy tuota krääsää laukusta eikä sitä jaksa sieltä ottaa poiskaan koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Laura! Oih, en siis todellakaan ole ainoa joka tämän pienoisen ongelman kanssa elää :--D

   Poista
 2. Ihana blogi + oot tosi kaunis : 3

  http://hempukkasimpukka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja ihana blogi muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin paljon tästä postauksesta ja oot tosi taitava kuvaaja c:
  ää on ihan pakko liittyä lukijaks

  VastaaPoista
 5. Aivan upee blogi ❤! Liityn kuhan pääsen koneelle jään mielenkiinnolla seuraamaan :3 Oot tosi hyvä kuvaaja, oon iha kateelline!

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään tosta laukusta! Mistä se on?

  VastaaPoista
 7. mulla on pieni paniikki tuon 7 veljestä kanssa, jumitan sivulla 30 ja ens viikolla ei oo kauheesti aikaa lukea:Dddd...

  VastaaPoista
 8. Aaa ihanan ison näkönen tuo sinun laukku!! mulla hajoaa pää joka päivä koulussa oman kans :D
  kivempi näin kuvina ko videolla tää postaus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää melko tilava :3 Juu kiva kuulla Emmaseni

   Poista
 9. Miten oot saanu ton hiiren tähä blogii tollee? /mistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, en ollenkaan muista että mistä oon tän löytänyt ; _ ; Jostain apublogeista löytys varmasti aika helposti jotain sivuja josta voi näitä katella?

   Poista
 10. Ootko ostanu tuon lompakon sieltä ulkomailta ? :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva blogi sulla! Varsinki tää ulkoasu on ihana:3 Ja kirjotat sillee hauskasti, vois liittyy:D

  -yoloswagninjaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Mistä oot ostanu ton laukun ja lompsan?:)

  VastaaPoista