4. lokakuuta 2013

Alanya Türkiye #1

Viimeisen kuvan tarkennuksista ja laadusta ei puhuta, sillä veli oli kameran takana :-D Reissu oli aivan mahtava! Ei ollut polttavan kuuma, kuten viimeksi Alanyassa ollessamme. Lämpömittareita ei tuntunut löytyvän mistään. Ei hotellilta, ravintoloista taikka sitten muualtakaan, mutta voisin veikata että ainakin 25 astetta lämmintä oli joka päivä. 
Aamupalaa syötiin aina hotellilla, päivemmällä painuttiin yleensä rannalle grillaamaan itseämme ja nauttimaan lämpimästä merivedestä, illemmalla lähdettiin syömään aina jonnekin ravintolaan ja kiertelemään bazaareille. Jokapaikassa oli aivan hirveästi kauppoja, kaikissa lähes samat tavarat, mutta tottakai piti koittaa löytää paikka josta saa halvimmalla. Ja voi kamala kuinka ostinkaan kaikkea... Kaikkia kuvia en tähän yhteen postaukseen halunnut sotkea, joten päätin jakaa  nämä kuvat kahteen eri postaukseen. En muuten malta odottaa, että pääsen kuvaamaan seuraavaan postaukseen kuvat.. on nimittäin sen verran ihana yllätys että... mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa ;-)

15 kommenttia:

 1. ihaniaihaniaihania kuvia ja ihana toi viiminen kuva!! harmittaa etten kaks kesää sitten viittiny kantaa kameraa mukana kun lämpötila oli yli 30 astetta sillon ja joskus jopa päälle 40 kun lämpömittareita tsekkaili ettei vaan menis rikki, ois ollu ihan mahtavaa saada noin upeita kuvia! ♥

  VastaaPoista
 2. Äh, ihania kuvia! ♥ Matkakuume ei kyllä hellitä, koska enään 2 kuukautta, että lähetään Thaimaahan! :) Turkki on tosi kiva paikka! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen kissa kolmannessa kuvassa!

  VastaaPoista
 4. OI vitsi ihania kuvia! Oon ite ollu 5 kertaa Turkissa :P

  VastaaPoista
 5. wääw, mieki haluun turkkii :c ihana tuo kisu <3

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! :)


  snookiofsuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista