12. heinäkuuta 2014

Åbo

koirankanskävelyllä
venenen
kukkasiamauuj
Muutama viikko sitten olin Turussa kaverin luona pari viikkoa, kuvailin odotettua vähemmän kyllä mutta kuitenkin ihan kiitettävästi noita kuvia löytyy, en nyt kaikkia kuvia tähän yhteen postaukseen halua ahtaa, kun tuohon alapuolelle tulee kuvat ostoksistakin vielä, katotaan josko kokoan myöhemmin toisen postauksen ihan näistä satunnaisista kuvailuista. :-)
Tosiaan, viime kuun alun makasin kotona, Rovaniemellä. Jotenkin sitten vaan alko ahistamaan ajatus, että makaisin vaan kotona koko loman ja olisin töissä jossain vaiheessa. Mä soitin Saaralle Turkuun ja kysyin että miten ois, käviskö että tulisin sen luo joksiki aikaa ja sehän kävi! Oli ihana nähdä Saara pitkän ajan (4kk?) jälkeen, eikä tosiaankaan tarvinnu olla yksin! Kokoajan oli joku jonka kans sai höpöttää ja se tuli oikeasti tarpeeseen. Oon ollu viimeaikoina vähän noh, surullinen (sen takia blogikin on ollut aivan kuollut viimeaikoina). Mun on vaikea käsittää itekkään oikeen että mitä kaikkea tässä on tapahtunut, joten vielä vaikeampi sitä on tänne yrittää selittää.
No mutta pyörittiin tosiaan Saaran kanssa Turun keskustassa, käytiin iltasin tunnin jos useemmankin lenkki koiran kans ja juteltiin ihan kaikesta. Suurimmaksi osaks oltiin kokoajan menossa, mutta parina päivänä ei sitten vaan jaksanu tehä mitään, maattiin vaan Saaran luona ja katottiin leffaa tai oltiin koneella. Siinä vaiheessa sitten kun mä lähdin Turusta, alko olemaan jo sellanen olo että kyllä kaipaa omaa sänkyä ja muutenkin vähän sitä ihan vaan yksin olemista.
Tarkotuksena oli tulla Turusta Rovaniemelle, Tampereella olis ollut vaihto, mutta sitten iskä sattu soittamaan että josko jäisin hänen luo Tampereelle. Hetken miettimisen jälkeen totesin vaan että noh, miksei? Olin pari päivää Tampereella, siitä matka jatku sukulaisten luo Seinäjoen lähellä olevaan pieneen kylään, Teuvalle. 
ihankaikki
Harmaa villapaita - 13e BikBok (Tampere), musta toppi - 18e BikBok (Tampere), mustavalkoiset housut - 35e Indiska (Tampere), Kaula- ja käsikoru - 3e Ur&Penn (Tampere), kynttilät - Ikea (Raisio) Anteeksi, en millään muista noiden kynttilöiden hintaa, mutta eivät ne kyllä tainneet ku muutaman euron maksaa per paketti?
En saa oikeen koskaan vaatteista kovin hyviä kuvia, niin nuo vaatteet nyt näkyvät valitettavasti vaan tuossa kuvassa ja kynttilöistä en jotenkin nähnyt aiheelliseksi ottaa mitenkään parempia kuvia.
tyynytjamaljakot1
Turkoosit tyynyt - 13e Indiska (Turku), maljakot - 2e Tiger (Tampere)
norsupossuliini
Säästö''possu'' - 15e Indiska (Turku) Mietin tämän ostamista pienen tovin, mulle 15e ei oo ihan mikään taskuraha. Saara kuitenkin muistutteli, että kadun sitte kuitenkin jos en tuota osta. Ja oikeassa oli, oisin katunut jos en ois tätä ostanut.
mukit1
Mukit - 10e Indiska (Turku) Nää oli 10e kpl ja ostin näitä tuon nelisen kappaletta, aluksi ostin vain 2, mutta sit päädyin kuitenkin neljään ja hyvä niin. Vaikka menihän noihin yhteensä sitte sen 40e...
thebodyshop2
Shower gel - 5e The Body Shop (Turku) Vaan 5e kappale? No pakkohan näitä oli ostaa... mä vaan rakastan The Body Shopin tuotteita, en voi hillitä itteäni jos näen että tällasia ihanaisia saa viidellä eurolla. 
uudetsuojakuoret
Kuoret - 5e Ur&Penn (Tampere) Katoin tällasia kuoria aluksi Turussa, mutta sielä niitä oli vaan iPhone vitoseen, Tampereelta löysin neloseenkin näitä ja uusille kuorille oli huutava tarve, eikä viis euroa nyt kovin paha hinta noista ole.

Shoppailin odotettua enemmän. Aluksi olin ostanut vaan pari tuollaista mukia, jotenkin vaan sitten kun oli pidemmän aikaa niin ei voinut enää vastustaa noiden muiden juttujen ostamista... Vaatteet toki ostin kaikki vasta Tampereelta, että Turun reissulta tuli ostettua lähinnä tuollasta sisustushömppää. Huhhuh, oli kyllä melkonen homma raahata noita tavaroita junasta pois, Niko onneksi kuitenkin tuli mua Rovaniemen asemalle vastaan niin mun ei painavinta laukkua tarvinnu itte kantaa kotia. :-D
Mutta mun on kyllä aivan pakko lopettaa tää postaus nyt tähän, tää on jo aivan järkyttävän pitkä, vaikka tuntuu etten puoliakaan asioista oo saanut tähän kerrottua! No mutta, koitan kattoa että mitä kuvailuja sitä vielä tuolta Turun reissulta tänne blogiin postais, sitten  niiden ohella höpisen vähän tarkemmin että mitä tehtiin Saaran kans ja millon!

7 kommenttia:

  1. Ihana tuo norsu ♥!!!

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta tajusin kuinka älyttömästi oot raahannut tavaraa kotia! ;o ihanaa että kävit ja tervetuloa uudelleen! (: ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, aattelin vielä etten Tampereelta ostais oikee mitään ku tuli sieltä Turustaki raahattua ihan kiitettävästi sitä tavaraa... Homma lähti käsistä :d
      Mutta joo, varmasti tuun kyllä sua taas näkeen jossain vaiheessa, säkin oot tervetullu tänne meille, jos vaan joskus löytyy intoa tulla käymään Rovaniemellä :-D!

      Poista
    2. Enköhän mä saa raahattuu vielä itseni Rovaniemelle kunhan pääsen traumoistani yli! :D

      Poista
  3. Vitsi kävin just tänään ihastelemassa noita samaisia mukeja Indiskassa ja mietin ostamista :D Tosi ihania ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, nää on kyllä ihan älyttömän ihania! :3 Rakastuin muutenkin Indiskaan aivan totaalisesti, sitä vaan kun ei oo täällä Rovaniemellä nii en pääse ostaan kaikkee kivaa sisustushömppää :l

      Poista