11. kesäkuuta 2016

Kaverin ylioppilasjuhlista fiiliksiä

Viime viikon torstaina lähdin junalla kohti Turkua, mun kaverini Saaran lakkiaisia juhlimaan. Lauantai oli pientä hössötystä kyllä aamusta, kun siirryttiin Saaran pizzaboksin kokosesta kämpästä hänen äitinsä luo tälläytymään. Pieni kiire ja paniikki meinas iskeä muhun, kun mulla meni about 40 minuuttia laittaa tuo Saaran tukka ja oma oli vielä laittamatta. Harjoteltiin edeltävänä iltana sitä hiusten kihartelua, mutta sillon ei hoksattu kattoa kelloa ollenkaan ja kun itellä menee päältä 10 minuuttia laittaa oma tukka kuosiin niin tuli pienenä yllätyksenä toi 40 minuuttia sitten. 
Oli se kieltämättä aika rankkaa istua sen pari tuntia sielä, kattoa ku tuntemattomia lakitetaan. Ois hiukan eri, kun tietäis ees vähän ketä ne oli jotka lakin sai, mutta ei, Saaran nimen lisäksi ykskään ei ollut tuttu. Toki tuo Mikaelin kirkko jossa lakitus tapahtui, oli tosi nätti paikka sekä ulkoa että sisältä, että jos ei jaksanut seurata kokoaikaa niin pysty katselemaan vaikka kirkon seinien nättejä, hentoja maalauksia. Lakituksen jälkeen lähettiin kuvailemaan viereiseen puistoon Saarasta vähän kuvia. Mulla oli pienet kuumotukset, kun Saara ilmotti ettei aio palkata valokuvaajaa, vaan että mä saan luvan kuvata häntä. Kyllähän näistä ihan kivoja kuvia tuli, mutta kyllä pitää myöntää että oon täys amatööri kameran kanssa edelleen. Ja vasta joulunahan mä tämän kameran sainkin. Näin näitä kuvissa esiintyviä kukkia jo Tampereella ja nyt ku niitä näky olevan puistossa jossa kuvailtiin, halusin kans että näitä näkyy ainakin muutamissa kuvissa. Mun mielestä nää kukat on mielettömän kauniita ja sopii hyvin tuohon taustalle!
Itse juhlat alko kolmen pintaan, Turun pursiseuralla. Ruokapuoleen kuului lohikeitto, joka muuten oli parasta lohikeittoa mitä oon syönyt, ja leipää erilaisten kasvisten ja leikkeleiden kanssa. Jälkkäriksi oli tarjolla marjaista juustokakkua, ainakin se mun mielestä oli jonkinlaista juustokakkua, vaikka se olikin tosi pehmeetä, niin ettei siitä saanu napsittua oikeen kuvia niin olettaisin sen olleen juustokakkua. Mutta hyvää oli ja makuhan se tärkein on. Me istuskeltiin Saaran kaverin Antin kanssa pöydän päässä ja sukulaiset lähempänä Saaraa. Saaralta kyseltiin luonnollisesti kaikennäköstä ja sukulaiset onnitteli jatkuvasti. Me taas jutskailtiin tuon Antin kanssa jotain omiamme vaan. Itse juhlat oli tosiaan alkoholittomat, mikä oli hyvin ajateltu Saaralta. Me nimittäin lähdettiin myöhemmin illalla jokirantaan hörppimään vähän alkoholia, jos sitä ois jo kolmen aikaan päivällä alkanu ottamaan niin ois voinu olla että ois siinä yheksän aikaan jo nukahtanu, jolloin vasta lähettiin jokirantaan.
Jokirannassa ilta kului Saaran, hänen poikaystävän, tuon poikaystävän kaverien ja parin Saaran kaverin kanssa! Mulla vähän jänskätti lähteä sinne, kun yleensä en hirveästi juttele Saaran kavereiden kanssa, koska meillä on jotenki niin erilaiset mielenkiinnonkohteet, että tuntuu ettei jutteluaiheita ois oikeen. Tällä kertaa kuitenkin, jonkin verran viiniä nautittuani, sain puhuttua noille Saaran kavereille varsin luontevasti ja siitä se ilta mulla ainakin alko ihan kunnolla, kun en enää kyhjöttänyt tän Antin kanssa kahdestaan muista eristäytyneenä :-D Jokirannasta siirryttiin jossain vaiheessa Saaran äidin luo, jossa ilta jatku juomisen, syömisen ja saunomisen merkeissä. Kaiken kaikkiaan mulla oli aivan mahtava lauantai: kuvasin, söin hyvin ja tutustuin uusiin ihmisiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti