12. kesäkuuta 2016

Kuluneet viikot

1. Pari viikkoa takaperin päätin yks herkkupäivä et on aika tehä hamppareita. Pihvit tehtiin ite! On kyllä ihan erilaista tehä ite, ku että hakis jostaki. Vielä ku jaksais nuo sämpylätki tehä ite. 2. Korttitehtailin tuossa yks viikonloppu, hyvä minioneihin hurahtanut kaverini täytti 18 ja alottelin jo tekemään Saaralle ylioppilasjuhliin onnittelukorttia. 3. Tää asu on ollut viimeviikkoina kovassa käytössä, sillä rakastan tota paitaa. Vielä ku olis joku joka kuvailis asut niin vois kuvailla ihan asupostauksia tänne! 4. Äitienpäiväksi ostin äipälle Choco Delistä suklaata sekä muumimukin.
1. Oon jotenkin aina ajatellut, että en tykkää kaalikääryleistä tai kaalikeitosta. Muutama kuukaus takaperin kokeilin kaalikeittoa mummon tykönä ja se oli oikeastaan ihan hyvää, joten uskaltauduin tuossa pari viikkoa sitten kokeilemaan kaalikääryleitä: nam! 2. Tällaset suklaat vuorostaan ostin Saaralle! Olisko tuossa ollut kuusi vai seitsemän palaa. Harmitti tosin, kun Choco Delissä oli justiinsa loppu nuo rasiat, niin piti ostaa tuollasessa pussukassa. 3. Oon ihan rakastunut tähän shortsipukuun! Ainoa miinus on se, että kun tuossa mahan kohdalla on reikä, niin tää ei sinäänsä oo mikään hyvä asu jos meinaa mättää kauheasti :-D Tää asu on ollut päällä pari kertaa Rovaniemellä ja Turussa vedin tän kahtena päivänä päälle. 4. Kävin ekaa kertaa friends&brgrs:issa! Oli ihan hyvää, mutta en oo varma että oliko nyt ihan sen kaiken hypetyksen arvosta sentään? Ranskalaiset oli tosin taivaalliset. Otin jonkun sipulihampparin, joka oli mukavan erilainen, mutta jäin kaipaamaan tomaattia ja muita raikkaita täytteitä. Jos siis eksyn tuonne joskus uudestaan, kokeilen jotain muuta!
1. Tykkäsin ihan mielettömästi Mikaelin kirkon lasimaalauksista! 2. Ylioppilas heti lakin saatuaan hermosavuilla, eikä ihme, kun lakituksessa kesti yli kaksi tuntia. 3. Saaran ei niin kuvauksellinen kakku! Selvitin asiaa vähän: tää ei ollut juustokakku, vaan joku moussekakku, eikä sen takia pysynyt kauheen hyvin kasassa, tai ehkä mä vaan otin jotenkin tökerösti sen palaseni :-D 4. Saaran poikaystävä otti pari nopeaa kuvaa musta ja Saarasta! Ei todellakaan mikään paras kuva meistä, mutta ainaki jonkulainen ja tässä näkyy vähän sit tuo munkin asustus.
1. Tää asu on ollut kovassa käytössä, esimerkiksi juuri Tampereella pörräsin tämä asu päälläni. 2. Saaran varsinaisten juhlien jälkeen mentiin Saaran äipälle kaupan kautta ja Saara osti kirsikkasiideriä, sain häneltä pienet maistiaiset kun en ollu ennen maistanu, enkä tietenkään uskalla ostaa mitään tuollasia kalliita siidereitä jollen tiiä etukäteen että on hyvää. 3. Tässäpä minä juuri ennen jokirantaan lähtöä! Kameran jätin Saaran äipälle. Olis ollut kiva kuvata, muttakun tiesin että itekin otan, niin en halunnut ottaa riskiä että kamera hukkuis aurajokeen tai muuta mukavaa. 4. Vasemmalla Saaran poikaystävä Mikael ja hänen kaverinsa Benjamin! Tää tiivistää aika hyvin sen, miten ilta jatkui.

Tällä hetkellä oon kesätöissä, hautausmaalla. Mulla alkaa joka aamu seitsemältä työt ja loppuu 15.30.  Juuri eka viikko on saatu selätettyä, toinen starttaa huomenna!

2 kommenttia:

  1. "Vasemmalla Saaran poikaystävä Mikael ja hänen kaverinsa Benjamin! Tää tiivistää aika hyvin sen, miten ilta jatkui.
    " Kyllähän me tiietään ;)

    VastaaPoista