1. syyskuuta 2013

Kanawokki ja viikonloppu

Innostuin toissapäivänä tekemään ihan itse ekaa kertaa kanawokkia! Tosi helppotekoinen ja nopeahan tämä oli ja yllätyin, kuinka sain tästä niinkin hyvänmakuista tehtyä kuin se oli. Mä en nimittäin ole kehuttavan hyvä keittiössä.
Huppari - 29.95e BikBok huulikiilto - 3.95e h&m huulipuna - 4.95e h&m kynsilakka - 3.95e h&m
Innostuin tuosta pinkistä huulipunasta ja huulikiillosta aivan kunnolla. Mitä mieltä te olette? Onko ihan kamala ja liian räväkän värinen, vai tykkäättekö?
Loppuviikosta mulla on ollut hieman ongelmia postaamisen kanssa, kun eka oltiin muutama päivä täysin ilman nettiä ja nyt sitten kittuutellaan tällasella vähän väliä pätkivällä, hitaalla netillä. Mä kuitenkin halusin välttämättä saada postattua, kun asiaakin on ihan kiitettävästi kerrottavana.

Ulkoasusta
Pari kuukautta sitten muutin blogini ulkoasun aivan uuteen uskoon, mutta nyt kun tätä on tullut jo jonkin aikaa kateltua, on tullut vähän sellainen fiilis että oisi kiva uudistaa tätä ulkoasua jälleen. Voitte huomata että olen jo vähän tätä ulkoasua muuttanut, vielä olisi kuitenkin tarkoituksena löytää jokin kiva tausta ja koodailla jotain pikkujuttuja.

Turkin reissusta
Viimesimmässä postauksessani lupasin, että kerron nyt vähän tästä Turkin reissusta. Ollaan siis koko perheen voimin lähdössä Turkkiin syyskuun 26 päivä. Lähdetään vain viikon lomalle, mutta koen nyt kuitenkin tarpeelliseksi ilmoittaa tästä blogiin, kun tulee sitten sellanen mukava viikon postaustauko. Ilmottelen kyllä vielä tarkemmin sitten kun lähtöpäivä lähenee. :)

7 kommenttia:

 1. Mä en oikein tykkää tosta räväkästä pinkistä.. :/ Mut kiva postaus & tosi upee ulkoasu!♥ Sait ainakin mut huokaiseen ihastuksesta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih voi kiitoksia sulle Kati :) ♥ Tämä on kyllä tietenkin vielä kesken mutta kiitoksia :3

   Poista
 2. hyvän näköstä ruokaa. maistuis kyllä mullekki. :) mitä kaikkea oikeen laitoit tuonne? :> oot kaunis ja toi on ihanan värinen tuo pinkki. ei liian tumma tai vaalee. :D niijoo hieno ulkoasu. <3 itekki tota just tänää säädin ulkoasun kanssa. :----D mikä yhteensattuma. :D

  VastaaPoista
 3. mul on tota samaa huulipunaa et mä tykkään:D ja oot tosi kaunis c:

  VastaaPoista
 4. Soppii sulle rakas <3

  VastaaPoista