10. syyskuuta 2013

Musiikkia korvilleni


Raviva - Simple Message
Tämän ihanan neitokaisen olen löytänyt MTV finin ohjelmasta ''underemployed'' reilu puoli vuotta sitten, jossen kauemmankin aikaa sitten. Rakastan kyseistä sarjaa tietenkin ja tämän kyseisen naisen näyttelemä hahmo on ehdottomasti lempparini. En menisi sanomaan hänen musiikkiansa mitenkään kovin massasta eroavaksi, mutta ei tätä ihan massapopiksikaan voi oikein sanoa.
Brittany Underwood - California Wild
Brittany Underwood tuli minulle tutuksi sarjan ''Hollywood Heights'' kautta. Tämä sarja on ehdottomasti yksi lempisarjoistani kautta aikojen. Brittanyn musiikki on jotenkin ihanan iloista ja aitoa. Tämä kyseinen biisi ei ehkä aivan lempparini kyseiseltä laulajanäyttelijättäreltä ole, mutta tämä on ihanan iloinen ja kesäinen biisi, joka saa minut aina hyvälle tuulelle.
Cody Longo - She Said
Tämän ihanan mieslaulajan olen löytänyt samaisesta sarjasta kuin Brittanynkin. Tältä mieheltä löytyy niin herkkää, kuin myös sitten vähän menevämpääkin musiikkia. Alta puolisen vuotta olen Codyn musiikkia vasta kuunnellut, mutta jokatapauksessa hän on yksi lempparilaulajistani. 
Ehkä hieman erilainen postaus siihen nähden, millaisia mun postaukset yleensä on. Kerrankin kuvasin jotain muuta kuin ostoksia tai sitä pelkkää omaa naamaa. Osaa kuvista en kuitenkaan tähän postaukseen nyt laittanut, kun tuntui etteivät luontokuvailut olisi oikeen sopineet tähän. Tietenkin oisi ollut kaikista paras vaihtoehto varmaan postata pelkkiä graffiti-tyylisiä kuvia, mutta menköön tuo Arnolds kollaasi tuossa ylhäällä, menköön tämän kerran.
Mitä pidätte mustavalkoisista kuvista? Itse en niin hirveästi tykkää, mutta kaikkea pitää kokeilla ja muutenkin tällaisiin kuviin mun milestäni sopii melko hyvin mustavalkoisuus. Tänään oli mahtava päivä, vielä pitäisi jaksaa lukea läksyjä sunmuuta. Huomenna käyn kampaajalla ja uudesta tukasta tulee sitten torstaina varmaan kuvia!


6 kommenttia:

 1. Noi sun kuvat on aivan ihania♥

  VastaaPoista
 2. Aaaa, Cody ja Brittany on ihania!! :-) ♥ Ja Hollywood Heights. ;-) ♥ Ihana postaus, oijoi ihanat kuvat ja noi kuvat susta on iiihan täydelliset :o

  VastaaPoista
 3. Katon itekin tota Hollywood Heights sarjaa ja se on paras!<3 Sun blogin kuvat on ihania!:)

  VastaaPoista
 4. Kuka tota graffitia tossa tekee? Looking cool mään

  VastaaPoista