15. syyskuuta 2013

Uutta väriä päähän & Awkward

Kuten mä tuossa aikasemmin tällä viikolla taisinkin jo hehkuttaa, keskiviikkona oli aika kampaajalle! Pari ylintä kuvaa huijaavat hieman, sillä eivät nämä mun hiukseni aivan noin vaaleat ole vaan oikeastaan aika tummanruskeat, joissa sitten on vähän vaaleampia raitoja (alin kuva!).
En tällä viikolla ole kerennyt oikeen mitään tekemään, sen takia ei siis ole oikeen postauksiakaan tullut. Oon lähinnä ollut vaan kotona, nukkunut ja muutenvaan sitten laiskotellut. Laiskottelusta puheenollen, tänään alko uusi tuotantokausia Awkwardia! Mahtavaa! Awkward on ehdottomasti yksi lempparisarjoistani, voitte vaan kuvitella kuinka oon odottanut tätä päivää, että pääsen taas nauttimaan tuosta aivan ihanasta sarjasta.
Ehkä ekaa kertaa koko vuonna, taikka muutenkaan sinä aikana kun olen blogannut, postaan postauksen jossa on vain kuvia minusta. Halusin vain päivittää hieman ulkonäköäni tänne blogin puolelle, enkä sotkea tähän postaukseen muita kuvia sitten. Ajattelin postata jonkun syksyisemmän postauksen ylihuomenna, kun noita syksyisiä kuvia on kertynyt jo aikamoisesti.

7 kommenttia:

 1. sulle sopii kyllä nii hyvin nuo ruskeat hiukset! tosi kiva tää sun blogi, nii hyvälaatusia kuvia jne:)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Pinjan kanssa ! :)

  VastaaPoista
 3. aivan täydelliset nuo hiukset! :o ja muutenkin oot tosi kaunis !

  VastaaPoista
 4. hitsiläinen olet nätti! (: sopii upeesti nuo hiukset sulle :3

  Käy myös ihmeessä kurkkaamassa minunkin blogini! Teen useasi videoita sekä postailen kauneudesta/muodista pirteillä sekä kirkkailla kuvilla. (:
  http://polishedxpink.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Voi että olet ihana ♥

  VastaaPoista