25. syyskuuta 2013

Huomenna tapahtuu!

 1 1  Pakollinen pärstäkuva näin ennen pientä taukoa  2  Toisen jakson kirjoja, uusia stabiloja, tusseja sunmuuta krääsää mitä tuun tarvitsemaan ens jaksossa!  3  Tänään tuli uus cosmopolitan, jota nopeasti kerkesin jo selata läpi, mutta kun mulla on matikan koe, niin täytyy varmaan siirtyä lukemaan tuon cosmopolitanin sijasta matikkaa  4  Pakkailuun on kulunut tänään ihan hirveästi aikaa. Voi tätä stressin määrää, kun tuntuu että jotain kuitenkin unohtuu ja käy tuota laukkua uudelleen ja uudelleen läpi.

Huomenna menen siis kouluun kahdeksalta, ensin oisi luvassa matikasta pohjatunti ja sitten se koe. Stressaa. En ole kerennyt kerrata oikeastaan yhtään matikkaa, sillä tämä päivä on kulunut pakostakin keskustassa (kirjojen ostamista) ja pakkaillessa. Huomenna kun oon saanut tehtyä matikan kokeen, hyppään autoon ja sitten vaan lentokentälle! Lähdetään siis Turkkiin (Alanyaan, mikäli en tästä ole jo tarpeeksi puhunut) viikoksi, elikkä tänne blogiin ei tule nyt postattua seuraavan kerran kuin vasta aikaisintaan ensi viikon torstaina. 

14 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa!!:) Kuin en oo huomannu sun puhuvan siitä yhtään ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja en tiiä :o Mä oon kyllä sitä jo ihan toukokuusta asti mainostellut täälä :)

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Turvallista matkaa ja Turkki on ihana paikka ♥ !

  VastaaPoista
 3. ei vitsit oon tosi kade ku pääset viikoks lämpimää! rovaniemen ilmat on just nii perseestä tähän aikaa ku tyyliin vaa sataa ja on kylmä:D mutta tosi kivaa matkaa sulle:>

  VastaaPoista
 4. onko sulla lyhyt vai pitkä matikka ? :)

  VastaaPoista
 5. Oot nätti ja sul on kivat kulmat :) + kiva postaus :3

  VastaaPoista
 6. Super makee blogi sul ja diggaan tosi paljon täst ulkoasust :) http://junesalise.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sun blogilla on niin kiva ulkoasu. Mukavaa matkaa sulle! :-)

  VastaaPoista