19. heinäkuuta 2016

Keskiviikosta keskiviikkoon

1. Eli keskiviikkona ennen mun Turkuun lähtöäni päätin tehdä mun lemppariruokaa, mozzarellapizzaa! 2. Palkkapäivänä hemmottelin itseäni ostamalla mun Pandoran käsikoruun uuden palasen
 3. Pakkaan tottakai vasta viimisenä iltana paniikissa 4. Junassa mun oli pakko syödä jotain joten...
5. Vihdoin Turussa! 6. Paraisilla käytiin tsekkaamassa parit rannat ekoina päivinä, tää oli mun ehdoton lemppari
 7-8. Bene näytti mulle Paraisten söpön pienen keskustan, oli tosi symppis paikka ja siellä oli sellanen oikeen saaristolaistunnelma
9. Turussa haahuilua 10. Ja se ihana kauppahalli josta jo aikasemmin mainitsin!
11. Lauantaina lähdettiin käymään Nauvossa Benjaminin ja hänen äitinsä kanssa 12. Sinne piti mennä lautalla, iik, olin ekaa kertaa lautalla!
 13. Tässä istuskellaan Nauvon satamassa yhdessä ravintolassa odottelemassa ruokia, oli muuten hyvää vaikkei itse ruuasta olekaan valitettavasti jakaa kuvia 14. Nauvo oli niin nätti, ihan ku olis ulkomailla ollu!

Nyt meen tekemään iltapalaa ja harjottelen autokoulujuttuja siihen asti että nukahdan tähän koneen ääreen. Mulla jännittää niin paljon tuon autokoulunki takia, toivottavasti saan sen kortin mahdollisimman kivuttomasti. Täytyy vaan lukea ja lukea.

7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja piristäviä kuvia! Tsemppiä autokouluun. :-)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Alkoipa tehdä muuten mieli lähteä Turkuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Sama täällä, kaipailen jo kovasti takasin Turkuun.

   Poista
 3. Näyttää ihan super ihanalle, tosi jees, että Suomestakin löytyy saaristoa ja saaristolaishenkisiä paikkoja. Tsemppiä autokoulun kanssa. :)

  VastaaPoista