21. heinäkuuta 2016

Materialismionnellisuutta


Viimeksi kun olin Turussa, huomasin että Turun Stockmannilta löytyy Escadan Cherry in the airia, joka on siis kesätuoksu parin vuoden takaa. Oon siitä kesästä asti katunut etten ostanut tuota, mutta nyt sitä jostain syystä saa taas, nyt vihdoin sain ostettua tämän ja oon ihan innoissani tästä! Harmi että tää on se pienin koko tosin. Hintaa oli 43,50e.
Mun reissuni suurin ostos, jota myös odottelin kaikista innokkaimmin kun palkkapäivä lähesty, on puhelin! Kyseessä on siis Sonyn xperia x. Tällä kaunokaisella oli hintaa 550e, mutta suojakoteloon ja suojakalvoihin meni vielä 50e. Tää lisävarusteiden kalleus entisenä iphonen omistajana yllätti mut, sillä tuohon mun iphone 4s'ään sai jopa alle eurolla ebaysta kuoria ja suojakalvoja. En kuitenkaan voinut jättää ostamatta kuoria ja kalvoja tähän, sillä kyseessä on kuitenkin niin kallis puhelin.
Mun pienen pieni Macin kokoelma sai myös täydennystä! Multahan löytyy Macin kynsilakka sekä huulipuna sävyssä Diva, eli tummana viininpunasena. Kaipasin kuitenkin jotain väriä ja koska syksy lähenee oon viime aikoina ollut ihan innoissani oranssista. Mun aikasempi Macin huulipuna on mattasävy, joten sitä tulee käytettyä melko harvoin sillä mulla on tuo atooppinen iho ja huulet usein tosi kuivana kuin myös suunympärys. Tämä huulipuna ei ole mattapuna, eli tätä tulee varmasti käytettyä hieman enemmän. Huulipunalla oli hintaa 21,50e ja kynsilakalla 12e.

Näihin, matkusteluun ja elämiseen mun palkka on nyt aikalailla mennyt. Mites te muut, mihin ootte kesätyörahanne käyttäneet tai mihin aiotte käyttää? :,)

5 kommenttia:

 1. oihh tuo escadan tuoksu on kyllä aivan ihana ♡ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pari vuotta jo olin kuolannut sen perään ja vihdoin sain sen <3

   Poista
 2. Mun lempparituoksu! En käytä muita enää, mutta tuota hamstrannu aina hulluilta päiviltä niin et kaapissa on avaamattomia paketteja vielä tulevaisuuden varalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai missään vaiheessa en siis muita oo edes käyttänyt! :)

   Poista
  2. Ymmärrän kyllä varsin hyvin että miksi! :p On tuo sen verran ihana tuoksu kyllä.

   Poista